Celebritats i altres vetats a Pel·lícula de Documental de Renaixement de Lama de | Dalai de Tibet o Xina que entra - Narrat per Harrison Ford (Pel·lícula de DVD Dali Tibet China Llama)

Celebritats i altres als quals es prohibeix ingressar a Tibet o la Xina

per Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com

LOS ANGELES Dins un intent de castigar crítica de les seves polítiques i del seu govern, la República Popular de la Xina manté un llista negra, una llista d'individus a qui no es permet ingressar a la Xina i/o Tibet.

Es comunica àmpliament, per exemple, a aquell actor Richard Gere se li prohibeix ingressar a Xina a causa del seu suport per al moviment d'independència de tibetà i el Lama Dalai.

També, després que Harrison Ford parlés abans del Comitè de Relacions Estrangeres de Senat dels EUA en suport de Tibet, el govern xinès prohibia a Gual visitar Tibet.

Es prohibeix a les pel·lícules de Pedra de Sharon d'Actrius a la Xina després que fes un comentari que potser el Terratrèmol gran a la Xina que ocorria a la Xina el maig de 2008 era un resultat de karma a causa de l'ocupació de Tibet per la Xina:

"No sóc feliç que sobre el camí els xinesos estiguin tractant els tibetans, perquè no penso que qualsevol hauria de ser antipàtic per a qualsevol més", deia Pedra en una entrevista de catifes vermella breu amb les Notícies de Diversió de Cable d'Hong Kong. "I llavors tot aquest terratrèmol i tota aquesta matèria passaven, i llavors pensava, és aquell karma? Quan no és amable que les males coses li passen"?

L'actor Brad Pitt es declarava que se li prohibia ingressar a la terra ferma xinesa per a tota la vida després de fer de protagonista en la pel·lícula " Set Anys a Tibet", que presenta un retrat compassiu del Lama Dalai.

Al director cinematogràfic Martin Scorcese se li prohibeix ingressar a Tibet després que dirigís el llarg metratge "Kundun", que és sobre la primera vida del Lama Dalai i la invasió xinesa brutal de Tibet el 1950.

Als cineastes documentals els agrada el Director de productor "de Renaixement de Lama Dalai" Khashyar Darvich, que han fet clares pel·lícules que descriuen el Lama Dalai en un positiu, i que presenten una vista de la invasió xinesa de Tibet amb què el govern xinès no està d'acord, també probablement se'ls prohibeix ingressar a Tibet.

Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com


Sobre L'Autor

Khashyar

Comentaris

Deixi una Resposta