Celebrities og andre overskrift af indstigning Tibet eller Kina

af Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com

LOS ENGEL- I en prøve hen til afstraffe kritik i dens politi og i dens regering, den Folks’ Republik i Kina holder på en blacklist, en liste over individer hvem er ikke tilladt hen til postere Kina og/ eller Tibet.

Den er himmelvidt berettet, for eksempel, at skuespiller Rig Gere er overskrift af indstigning Kina af hensyn til hans opbakning nemlig den Tibetan selvstændighed bevægelse og den Dalai Lama.

Ligeledes, efter Harrison Ford spoke i nærværelse af den U.S. Senate Udenlandsk Forbindelse Bestyrelse til støtte for Tibet, den Kinesisk regering overskrift Ford af opsøge Tibet.

Skuespillerinde Lod Sten’ hinde er overskrift i Kina efter hun skabt en bemærkning at måske den stor Jordrystelse i Kina at hændte i Kina i maj måned i 2008 var en følge i karma af hensyn til den livsstilling i Tibet af Kina:

“I’m ikke tryg ved det den måde den Kinesisk er behandler den Tibetans, fordi JEG don’t mene en burde være unkind hen til en else,” Sten sagde i en informere røde løber samtale hos Telegram Underholdning Nyheder i Hong Kong. “And så er der ikke mere al indeværende jordrystelse og al indeværende kram sket, og så er der ikke mere JEG indfald, er at karma? Hvor you’re ikke hyggelig at den skadelig sager ske jer?”

Skuespiller Brad Pitt var berettet at blive overskrift af indstigning den Kinesisk overvejende for livet efter starring i den hinde “ syv År i Tibet,” hvilke gaver en lydhør lodretstående i den Dalai Lama.

Hinde Direktør Martin Afsvedet er overskrift af indstigning Tibet efter han ledet den indslag hinde “Kundun,” hvilke er omkring den snarlig liv i den Dalai Lama og den rå Kinesisk krænkelse i Tibet i 1950.

Aktmæssig filmmakers lige “Dalai Lama Renaissance” producent- direktør Khashyar Darvich, hvem nyde skabt hinde at skildre den Dalai Lama i en sikker oplyse, og that present udsigt til den Kinesisk krænkelse i Tibet at the Chinese regering gør ikke indvillige with, are ligeledes sikkert overskrift af indstigning Tibet.

Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com


Omkring Den Forfatter

Khashyar

Bemærkninger

Afgå en Replik