Híresség jellemzői és másikak tiltott belépéstől Tibet vagy Kína

mellett Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com

LOS ANGYAL- Egy kísérletben megbüntet kritika -ból -a politikák és -ból -a kormányzat, a Emberek’ Köztársaság -ból Kína fenntart egy fekete lista, egy oldalra dől -ból egyének ki van nem megenged bejönni Kína és/ vagy Tibet.

Ez széles tudosított, például, amit színész Gazdag Gere van tiltott belépéstől Kína miatt támogatása részére a Tibeti függetlenség mozgalom és a Dalai Láma.

Is, után Boszorka Átgázol küllő előtt a U.S. Szenátus Külkapcsolatok Bizottság -ban támogat -ból Tibet, a Kínai kormányzat tiltott Átgázol -ból látogatás Tibet.

Színésznő Cserépdarab Kövez’ filmez van tiltott -ban Kína után ő gyártott egy magyarázat amit talán a nagy Földrengés -ban Kína amit előfordulás -ban Kína -ban Május -ból 2008 volt egy eredmény -ból sors miatt a foglalkozás -ból Tibet Kína által:

“I’m nem boldog a fiúról út a Kínai van kezelő a Tibeti, mert ÉN don’t gondol akárki legyen kegyetlen bárkinek else,” Kő mondott -ban egy rövid piros szőnyeg interjú -val Kábel Szórakozás Hírek -ból Hong Kong. “And akkor mindez földrengés és mindez megtöm történt, aztán Gondoltam, van amit sors? Mikor you’re nem szép amit a rossz dolog történik veled?”

Színész Elkalapál Csekély illetmény volt tudosított -hoz lenni tiltott belépéstől a Kínai szárazföld az életért után filmben remeklő a filmben “ hét év -ban Tibet” melyik bemutat egy együttérző arckép -ból Dalai Láma.

Film Igazgató Fecskefélék egycsoportja Megperzsel van tiltott belépéstől Tibet után ő közvetlen a vonás film “Kundun,” melyik van a fiúról korai élet -ból Dalai Láma és a állati Kínai invázió -ból Tibet -ban 1950.

Okirat filmcsináló szeret “Dalai Láma Reneszánsz” termelő- igazgató Khashyar Darvich, ki volna gyártott filmez amit lefest a Dalai Láma -ban egy pozitív könnyű, és that present kilátás -ból Kínai invázió -ból Tibet amit the Chinese kormányzat nem egyetért with, are is talán tiltott belépéstől Tibet.

Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com


Körülbelül A Szerző

Khashyar

Magyarázat

Hagy egy Válaszol

Önnek kell lennimocsaras -ban -hoz felad egy magyarázat.