Celebrities și alt interzis de la entering Tibet sau China

by Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com

LOS ANGELES- Înăuntru un a însoți la spre punish criticism de său poliție și de său guvern, art.hot. Oameni’ Republic de China maintains un blacklist, un listă de individuals cine ești nu a permite la spre enter China și/ sau Tibet.

Acesta este widely reported, pentru example, that actor Bogat Gere is interzis de la entering China fiindcă de lui cină pentru art.hot. Tibetan independence movement și art.hot. Dalai Lama.

De asemenea, după Harrison Ford spoke înainte art.hot. U.S. Senate Codru Relații Committee înăuntru cină de Tibet, art.hot. Chinez guvern interzis Ford de la visiting Tibet.

Actress Sharon Piatră’ film ești interzis înăuntru China după ea made un virgulă that perhaps art.hot. mare Cutremur înăuntru China that occurred înăuntru China înăuntru Mai de 2008 was un result de karma fiindcă de la occupation de Tibet by China:

“I’m nu fericit despre art.hot. way art.hot. Chinez ești treating art.hot. Tibetans, fiindcă I don’t think anyone voi a fi unkind la spre anyone else,” Piatră said înăuntru un servietă roșu covor interview cu Cablu Entertainment Veste de Hong Kong. “And apoi atunci tot this cutremur și tot this îndesat happened, și apoi atunci I thought, is that karma? Cînd you’re nu drăguț that art.hot. bad things fericit la spre tu?”

Actor Brad Pitt was reported la spre a fi interzis de la entering art.hot. Chinez mainland pentru viață după starring în film “ șapte Vîrsta înăuntru Tibet,” care presents un sympathetic portrait de la Dalai Lama.

Film Sincer Martini Scorcese is interzis de la entering Tibet după el sincer art.hot. feature film “Kundun,” care is despre art.hot. timpuriu viață de la Dalai Lama și art.hot. brutal Chinez invasion de Tibet înăuntru 1950.

Document filmmakers asemănător “Dalai Lama Renaștere” producător- sincer Khashyar Darvich, cine have made film that port art.hot. Dalai Lama înăuntru un positive lumină, și that present o priveliște de la Chinez invasion de Tibet that the Chinese guvern does nu a fi de acord with, are de asemenea probably interzis de la entering Tibet.

Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com


Despre Art.hot. Autor

Khashyar

Comments

Plecare un Reply

Tu mustață a filogged înăuntru la spre post un virgulă.