Celebrities ter drugi pravovrsten s vstop Tibera ali porcelanski

z Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com

LOS angel- v poskus v grobo ravnati kritika od svoj policija ter od svoj vlada, narodrepublika od porcelanski obdržati a blacklist, a zapisati v seznam od poedinec kdo ste ne kdor ima dovoljenje vstopiti porcelanski ter/ ali Tibera.

ono je široko referat, na primer, to storilec obič Gere je pravovrsten s vstop porcelanski zaradi svoj zaslomba zakaj Tibera neodvisnost tok ter Dalai lama.

tudi, čez babura brod špica spredaj U.S. zakonodajni svest tuj svojci odbor v zaslomba od Tibera, Kitajci vlada pravovrsten brod s obiskovalen Tibera.

igralka črepina kamenjesnemati ste pravovrsten v porcelanski čez ona narejen a razložiti to nemara velik potres v porcelanski to dogodek v porcelanski v maju od 2008 was a rezultat od usoda zaradi poklic od Tibera z porcelanski:

“I’m ne vesel približno izuriti za hojo ali ježo po cesti Kitajci ste razprava Tibetans, zato ker jaz don’t pretehtati kdorkoli should obstati neprijazen v kdorkoli else,” obmetavati s kamenjem omenjeni v a kratek marksist preproga sestanek s vrv zabava sporočilo od Hong Kongo. “And torej vse to potres ter vse to tvar zgoditi se, ter torej sem mislil, je to usoda? čas you’re ne fin to slab stvari zgoditi se vam na uslugo?”

storilec Brad vbogajme was referat to live at warefare with s.o. pravovrsten s vstop Kitajci kopno dosmrten čez zvezdnat v snematisedem leto v Tiberakateri sedanji a sočuten podoba od Dalai lama.

snemati upravitelj navadni hudournik osmod je pravovrsten s vstop Tibera čez on neposreden zunanja oblika snemati “Kundun,” kateri je približno zgodnji življenje od Dalai lama ter živalski kitajski vpad od Tibera v 1950.

dokumentaren filmmakers všeč biti “Dalai lama Renaissance” izdelovalec- upravitelj Khashyar Darvich, kdo življati narejen snemati to slikovito opisati Dalai lama v a določen svetloba, ter that present a krajšava za od Kitajci vpad od Tibera to the Chinese vlada does ne strinjati se with, are tudi verjetno pravovrsten s vstop Tibera.

Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com


približno pisec

Khashyar

razložiti

slovo a odpis