Berömdhet och självaste förbjudet från inlåtande Tibet eller Porslinet

vid Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com

LOS ÄNGEL- I en försöka till straffa kritik av dess försäkringsbrev och av dess regering, folkenRepubliken av Porslinet uppehåll en blacklist, en lista över individuella vem blandar inte tillåt till gå in Porslinet och/ eller Tibet.

Den er vida rapportera, för exempel, så pass skådespelaren Rik Gere är förbjudet från inlåtande Porslinet på grund av hans stöd för den Tibetan oberoende rörelse och den Dalai Lama.

Också, efter Harrison Vad eker framför den U.S. Senat Utländsk Berättelserna Kommitté till stötte för Tibet, den Kinesisk regering förbjudet Vad från besöka Tibet.

Skådespelerska Del Stenhinna de/vi/du/ni är förbjudet i Porslinet efter hon gjord en kommentera så pass kanske den stor Jordskalv i Porslinet så pass händelse i Porslinet i maj av 2008 var en vara resultatet av karma på grund av ockupationen av Tibet vid Porslinet:

“I’m inte glad om den vägen den Kinesisk behandlar den Tibetans, emedan JAG don’t tänka någon skulle bli unkind till någon else,” Sten sa i en kortfattade röd matta intervju med Kabeltelgram Underhållning Nyheter av Hong Kong. “And all den här jordskalv och all den här material skedd, och JAG tanken, er det alt karma? När you’re inte trevlig så pass den dålig sakerna sker du?”

Skådespelaren Bradford Pitt var rapportera till vara förbjudet från inlåtande den Kinesisk fastland for livet efter huvudrollen inne om hinnasjua Åren i Tibet,” vilken gåvan en full av medkänsla porträtt om Dalai Lama.

Hinna Direktör Martini Sveda är förbjudet från inlåtande Tibet efter han instruerat ansiktsparti hinna “Kundun,” vilken är omkring den tidigt liv om Dalai Lama och den brutal Kinesisk invasion av Tibet i 1950.

Dokumentarisk filmmakers lik “Dalai Lama Renässansproducenten- direktör Khashyar Darvich, vem har gjord hinna så pass porträttera den Dalai Lama i en positiv ljus, och that present utsikt till den Kinesisk invasion av Tibet så pass the Chinese regering er icke samtycka with, are också sannolikt förbjudet från inlåtande Tibet.

Khashyar Darvich
www.DalaiLamaFilm.com


Omkring Författaren

Khashyar

Kommentarerna

Lov en Svara